Alleen te bereiken tijdens kantooruren tel 06 19682774

Hondenpension De Toren hoeve, waar uw hond echt vakantie heeft
home   /   over_ons_de_torenhoeven  /   over_ons

Over ons

Hondenpension De Toren hoeve is een ruim opgezet hondenpension, ideaal gelegen in de wijdsheid van de Flevolandse polder. Ons pension is met zorg ingericht, met als belangrijkste doel uw hond een plezierige vakantie te bezorgen. 

De Toren hoeve is met zijn maximale capaciteit van opvang voor 50 honden niet te groot, zodat we onze gasten optimale aandacht kunnen geven. Het pension is ingedeeld in twee ruimtes zodat het klein en overzichtelijk is. Ons pension is vooral gericht op het welvoelen van uw hond, ook het voer van Champ, dat wij de honden serveren past hierin. 

We hebben dan ook gekozen voor een kleinschalige, vakkundige, flexibele en prijsvriendelijke opzet. Wij bieden de honden die bij ons logeren heel veel speel- en ren ruimte in onze mooie buitenkennels. Uw hond heeft hier de mogelijkheid om al zijn energie kwijt te kunnen met rennen en spelen. Maar ook de ruime binnenhokken zijn comfortabel. De honden vertoeven hier in een behaaglijke verwarmde ruimte met veel daglicht. 

De Toren hoeve biedt op deze manier alle ingrediĆ«nten om uw hond een fijne tijd te bezorgen terwijl u geniet van een zorgeloze vakantie.